Ervaringen

Ouders van een meisje van 10 maanden – juli 2016 – na de eerste ervaring babymassage: “Het stukje massage van vanmorgen heeft wel doorgewerkt, ze heeft ook vanmiddag heel goed geslapen!”

Ouders van een tweeling – februari 2016  We hebben de begeleiding van Elena als zeer prettig en nuttig ervaren. Het was goed toegespitst op onze vragen en de problemen waar we tegen aanliepen. De meeste adviezen waren erg praktisch en konden we direct toepassen. We hebben er als ouders meer vertrouwen en rust door gekregen. Erg prettig dat je zo flexibel was en zelfs in het weekend bij ons langs bent gekomen.

Moeder van een baby van 3 maanden – december 2015   Dankzij de Elena’s begeleiding is onze dochter beter gaan slapen. Daardoor is iedereen in huis vrolijker geworden; meer tijd voor elkaar en uiteindelijk ook voor onze dochter. Het huisbezoek vonden wij zeer plezierig. Onvoorstelbaar dat in zo’n korte tijd zoveel hulp geboden kon worden. De meeste adviezen van Elena waren direct toepasbaar en soms zagen we ook direct resultaat. Erg fijn, want daardoor waren wij gemotiveerd om door te gaan.

Ouders van een baby van 8 weken – juli 2015  Wij vinden Elena heel erg geschikt als babyconsulent. Ze heeft veel kennis en kon zich goed verplaatsten in ons en onze zoon. Wij konden ons erg vinden in haar manier van omgaan met baby’s; veel liefde en troost bieden aan een baby, ontzettend fijn! Wat wij heel prettig vonden was dat de adviezen ons veel zelfvertrouwen hebben gegeven. Elena benadrukte de positieve punten die we al goed deden en dat was erg fijn. Ook hoopten wij wat meer zelfvertrouwen te krijgen, dat we op de goede weg waren en dat is gelukt!

Moeder van een baby van 3 maanden – april 2015  We kregen handige en bruikbare tips van Elena. We hadden maar één dag kraamzorg gehad vanwege de ziekenhuisopname en daardoor veel gemist. Het invullen van de vragenlijst was veel, maar wel goed te doen. Fijn dat we onze zoon nu beter begrijpen en meer ritme hebben.